Kantarellsøk helg - Hundefryd

Selvstendige hundetrenere og instuktører som ønsker å spre gleden med hund! Vi samarbeider for å spre kunnskap, optimalisere og stadig forbedre kursopplevelsen. For gleden er best når den deles!

kontakt@hundefryd.no Instruktør Hanne Lereggen Johansen Instruktør Karin H. Antonsen Instruktør Henriette Hollingsholm
Følg oss
Image Alt
Hundefryd

Kantarellsøk

Kantarellsøk helg

Det finnes mange morsomme og nyttige måter å bruke hundens fantastiske luktesans på – å søke kantareller er en av de fine måtene å utnytte hundens lukteferdigheter på.

Nesearbeid handler om å la hunden få bruke den fantastiske luktesansen sin. Hvorfor ikke lære hunden din å finne kantarell når du er ute i skogen? Nesearbeid er utfordrende og gøy for både deg og hunden, og de aller fleste hunder liker å bruke nesen sin.

På dette kurset skal vi lære deg det grunnleggende du trenger for å kunne trene hunden din til å finne kantareller. Dette er et hundekurs som virkelig kan kalles matnyttig!

Vi skal jobbe med belønning, søkemotivasjonen til hunden og vi skal lære hunden å kjenne igjen lukten av kantarell, såkalt luktdiskriminering. Vi må finne ut hva DIN hund synes er verd å jobbe for å få fram lysten til å finne ting.

Dette kurset passer for deg som vil lære hunden din noe gøy, og ikke minst nyttig!

Kantarellsøk, 29.- 30.mai
Helgekurs
Klokken 10:00 – 15:00 begge dager
Sted: Kommer
Pris: 2170,-
Annen info: Du må ha tilgang til bil for å delta på kurset!