Kantarellsøk - Hundefryd

Selvstendige hundetrenere og instuktører som ønsker å spre gleden med hund! Vi samarbeider for å spre kunnskap, optimalisere og stadig forbedre kursopplevelsen. For gleden er best når den deles!

kontakt@hundefryd.no Instruktør Hanne Lereggen Johansen Instruktør Karin H. Antonsen Instruktør Henriette Hollingsholm
Følg oss
Image Alt

Kantarellsøk

Kantarellsøk

Å la hunden din søke etter kantareller er til stor nytte for både hunder og mennesker. Hunden aktiveres og får bruke nesa si til sporarbeid og du får forhåpentligvis med deg en full kurv hjem fra turen.

Det finnes mange morsomme og nyttige måter å bruke hundens fantastiske luktesans på – å finne/søke kantareller er en av de fine måtene å utnytte hundens lukteferdigheter på.

Nesearbeid handler om å la hunden få bruke den fantastiske luktesansen sin. Hvorfor ikke lære hunden din å finne kantarell når du er ute i skogen? Nesearbeid er utfordrende og gøy for både deg og hunden, og de aller fleste hunder liker å bruke nesen sin.

Dette er en flott aktivitet for hunder i alle aldre, og kanskje spesielt for unge hunder og hunder som kan være litt usikre. Kurset passer for deg som har familiehund, brukshund eller om du ønsker å finne nye måter å aktivisere hunden din på.

Passer alle hunder

Matnyttig kurs!

Skaper samhold mellom hund og eier

Fin aktivitet på tur

Bra for det mentale for hunden

Lær om hundens luktesans

 

Hvilke kurs vi tilbyr:
Du finner en rekke muligheter. Her kan du gå kurs som strekker seg over uker og helgekurs eller privattimer.

 

Her finner du en oversikt over oppsatte kurs:

Du kan alltids melde interesse om du har et kurs du ønsker vil bli satt opp. Bruk kontaktskjema i bunn, eller ta direkte kontakt med en instruktør.
Følger du oss på Facebook, får du oversikt over kurs vi legger ut.