Nosework - Hundefryd

Selvstendige hundetrenere og instuktører som ønsker å spre gleden med hund! Vi samarbeider for å spre kunnskap, optimalisere og stadig forbedre kursopplevelsen. For gleden er best når den deles!

kontakt@hundefryd.no Instruktør Hanne Lereggen Johansen Instruktør Karin H. Antonsen Instruktør Henriette Hollingsholm
Følg oss
Image Alt

Nosework

Nosework

Inspirert av operative spesialsøkshunder ble K9-Nosework etablert i USA. Nosework er en spennende og inspirerende sport. Sporten passer for alle typer hunder. Nosework er spesialsøk for alle hundeeiere som har lyst å trene hunden sin med morsomme, varierte og utfordrende søksarbeid. Det er enkel sport som ikke krever masse utstyr.

Søk bygger opp og styrker relasjonen mellom hund og fører. Det er et sikkert sett å holde hunden i form både fysisk og mentalt. Med Nosework får du et godt verktøy til å aktivisere, stimulere og trene hunden i hverdagen. En aktivitet som virker positivt inn på hunder som er berørt av miljø og som kan være reaktiv av ulike årsaker. En god måte å stimulere hunden på, bidrar til økt livskvalitet og glede!

Nosework passer alle som vil lære seg mer om hundens luktesans og videreutvikle denne.

Passer alle hunder

Fantastisk fin (og enkel) aktivisering i hverdagen

Øker selvtillit i hunden og skaper samarbeid

Du blir god på å lese din hund

Flott aktivitet for miljøtrening

Skaper samhold mellom hund og fører

 

Hvilke hundekurs i Nosework vi tilbyr:
Vi holder kurs på bestilling og setter jevnlig opp kurs som går i helger eller går i ukedagene. Primært holdes hundekurs vi setter opp selv i Trondheim.

 

Her finner du en oversikt over oppsatte kurs:

Du kan alltids melde interesse om du har et kurs du ønsker vil bli satt opp. Bruk kontaktskjema i bunn, eller ta direkte kontakt med en instruktør.
Følger du oss på Facebook, får du oversikt over kurs vi legger ut.