Spor - Hundefryd

Selvstendige hundetrenere og instuktører som ønsker å spre gleden med hund! Vi samarbeider for å spre kunnskap, optimalisere og stadig forbedre kursopplevelsen. For gleden er best når den deles!

kontakt@hundefryd.no Instruktør Hanne Lereggen Johansen Instruktør Karin H. Antonsen Instruktør Henriette Hollingsholm
Følg oss
Image Alt

Spor

Spor

Sporarbeid av ulik art er en stor del av hundens liv, så hvorfor ikke gjøre det til et arbeid med mening? Å gå spor er en flott aktivitet for hunder i alle aldre, og kanskje spesielt for unge hunder, eller hunder som kan være litt usikre. Kurset passer for deg som har familiehund, brukshund eller om du ønsker å finne nye måter å aktivisere hunden din.

Denne øvelsen går ut på at hunden skal lete opp gjenstander eller mennesker ved å for­følge et spor. Når øvelsen brukes som aktivisering er det ikke nødvendig med den presi­sjon som kreves av en hund som konkurrerer eller som driver ettersøkningssarbeid.

Hundens kapasitet til å finne og forfølge et spor er imponerende, og det å utnytte denne kapasiteten fullt ut krever mye kunnskap og trening.

 

Passer alle hunder

Givende aktivitet for hund

Bra for det mentale

Du lærer om hundens luktesans

Nyttig verktøy

Arbeid med mening

 

Hvilke kurs vi tilbyr:
Du finner en rekke muligheter. Her kan du gå kurs som strekker seg over uker og helgekurs eller privattimer.

 

Her finner du en oversikt over oppsatte kurs:

Du kan alltids melde interesse om du har et kurs du ønsker vil bli satt opp. Bruk kontaktskjema i bunn, eller ta direkte kontakt med en instruktør.
Følger du oss på Facebook, får du oversikt over kurs vi legger ut.