Valpekurs - Hundefryd

Selvstendige hundetrenere og instuktører som ønsker å spre gleden med hund! Vi samarbeider for å spre kunnskap, optimalisere og stadig forbedre kursopplevelsen. For gleden er best når den deles!

kontakt@hundefryd.no Instruktør Hanne Lereggen Johansen Instruktør Karin H. Antonsen Instruktør Henriette Hollingsholm
Følg oss
Image Alt

Valpekurs

Valpekurs

Har du planer om valp eller er valpen allerede er i hus?

En ting er sikkert: valpetiden er en spennende tid! Det er mye som skjer og skal læres på veien mot en voksen hund. Derfor kan det være nyttig å delta på valpekurs som gir en god start på livet med hunden.

Valpekurs tar for seg det som man anser som viktige og nødvendige ferdigheter, som er praktisk til hverdagen. Man får en innføring i hvordan læring foregår og hvordan det fungerer i praksis.

Sitter du med spørsmål som omhandler valp? Det gjør mange andre også. På valpekurs finner du arenaen for å stille spørsmål, slik at du kan få gode råd og tips.

Kursene legges opp for individuelt, avhengig av hva du ønsker og har som mål med ditt hundehold. Vi anbefaler at alle som skal håndtere og omgås hunden i hverdagen til å stille opp på kurs – så her er hele familien velkommen (du betaler bare for hver hund). På denne måten mottar alle samme informasjon.

 

Noe av det som blir tatt opp på valpekurs er:

  • Sitt
  • Gå pent i bånd
  • Ligg
  • Kontakt og fokus
  • Ro
  • Belønningskvaliteter
  • Samarbeid
  • Aktivisering
  • + mye mer

Valpekurs er ment til å være artig, både for deg og valpen – og er antageligvis det kurset hvor begge sitter igjen med mest læring. Etter endt kurs er målet at du sitter igjen med gode råd og tips på veien mot en voksen hund. Du har også tilgang til å stille instruktør(ene) spørsmål etter endt kurs (i alle fall gi oss en liten oppdatering – det er morsomt å følge med!).

Fra 8 uker

Grunnleggende ferdigheter

Bygger opp samspill

Råd og tips til veien mot en trygg hund

God start for hund og eier

Tilgang til å stille spørsmål

 

Hvilke valpekurs vi tilbyr:
Valpekurs over flere uker, som dekker de meste du trenger på veien mot voksen hund. Liten valpebok som gir noen råd på veien og du har tilgang til å stille spørsmål til instruktørene (så lenge du har behov). Vi setter også opp temakurs for valper. Primært holdes valpekurs i Trondheim.

 

Her finner du en oversikt over oppsatte kurs:

Du kan alltids melde interesse om du har et kurs du ønsker vil bli satt opp. Bruk kontaktskjema i bunn, eller ta direkte kontakt med en instruktør.
Følger du oss på Facebook, får du oversikt over kurs vi legger ut.