Valpekurs 14. januar - Hundefryd

Selvstendige hundetrenere og instuktører som ønsker å spre gleden med hund! Vi samarbeider for å spre kunnskap, optimalisere og stadig forbedre kursopplevelsen. For gleden er best når den deles!

kontakt@hundefryd.no Instruktør Hanne Lereggen Johansen Instruktør Karin H. Antonsen Instruktør Henriette Hollingsholm
Følg oss
Image Alt

Hundefryd

Valpekurs

Valpekurs 14. januar

Dette kurset er fullsatt, men det er mulig å stå på venteliste. Vi har derfor satt opp nye valpekurs som har oppstart 16. januar
Klikk her

Har du fått deg nytt familiemedlem i hus? Gratulerer! Det er en morsom og spennende tid man har foran seg, men den er også krevende! Det kan derfor være lurt å delta på valpekurs, som kan gi deg noen gode tips og råd på veien! Vi har oppstart av valpekurs 14. januar!

Det er mange ting man bør tenke på når man har valp. Den har mye den skal lære, men ikke minst er det viktig å bygge grunnlaget som skal følge valpen videre!

På valpekurs får du med deg de viktigste verktøyene for å bygge en solid ramme. Målet er alltid å forme valpen slik at den passer inn i hverdagen, men samtidig er fornøyd og trives med omgivelsene. Det er slik man skaper gode, trygge voksne hunder!

Dette kurset er fullsatt, men det er mulig å stå på venteliste. Vi har derfor satt opp nye valpekurs som har oppstart 16. januar
Klikk her

Valpekurs oppstart 14. januar
6 uker, tirsdager
Klokken 18:30-20:00
Sted: Dragvoll (NTNU)
Pris: 1870,-

Hva inneholder et valpekurs?

På våre valpekurs har vi fokus på samarbeidet og samspillet som skal ligge i grunn. Dette er verktøyet som brukes til å lære valpen viktige ferdigheter. Ro, vente, kontakt, båndtrening. Når man har valp, er det viktig å tenke på miljøtrening, sosialisering og at valpen får gode erfaringer. Det man skal lære er hva som er viktig og hvordan man skal gå frem.

Vi gjennomgår de viktigste elementene og fletter samtidig inn teori i praksisen. På den måten skal du få prøve ut og samtidig vite hvorfor man gjør det slik.

Hvert valpekurs inneholder få deltagere og to instruktører. På den måten vil det alltid tilpasses dine ønsker og behov, fordi alle sammen har ulike mål og planer med hundeholdet – og ikke minst ulike hverdager. Det vil være rom til å stille spørsmål på det du lurer på, før, under og etter kurs. Du skal være sikker og trygg på at du alltid har støtte og hjelp når du trenger det!

Samtidig som vi tilpasser kursene etter de som deltar, vil vi gå igjennom viktige elementer.

Tema:

 • Finne ut hva som styrker ditt samspill og samarbeid med valpen
 • Lære om læringsmetoder og innlæring av momenter
 • Du skal få trene på det som er viktig for deg og ditt hundehold
 • Du skal få prøve ut og lære om mental stimuli som er viktig for hundens velferd og liv
 • Få lære om ulike fremgangsmåter og problemløsninger for utfordringer som kan dukke opp
 • Trene på kontakt og samarbeid
 • Se på å gå pent i bånd, få kontakt i båndet og videreføre dette til voksen hund
 • Sosialisering og miljøtrening
 • Råd og veiledning om de temaene du lurer på
 • Begynne treningen mot en sikker innkalling
 • Ferdigheter som er viktige i videre trening og hverdagen
 • Hundens språk og signaler

 

Du vil også se at det er mange elementer med valpehverdagen som går igjen. Husrenstrening, valpebiting, «raptus» – er gjengangere på kurs! Dette er noe alle skal igjennom, men det er også her det er viktig å ha den riktige støtten når ting ikke alltid går på skinner.

Du som deltar på valpekurs mottar en god overraskelsespakke. Den inneholder nyttige og fine ting som kan være greit for deg å ha som valpeeier, samtidig som du får med deg vår lille valpebok. Da kan du bla og se i denne, hvis man lurer på noe.

Det å delta på kurs skal være gøy! Selv om det er mye input og lærdom. Vi mener at de beste resultatene får man alltid, hvis man satser mot og sikter til at det er artig for hund og eier. Det er nemlig slik man også lykkes i hverdagen.

Du skal etter endt kurs sitte igjen med mye lærdom og ha fått en god start med valpen. Som skaper det perfekte grunnlaget på veien mot en voksen hund!

 

Dette får du på valpekurs hos oss:

 • Få deltagere og to instruktører, slik at du får mest mulig utbytte
 • Personlig oppfølging og tilrettelegging
 • Gratis valpebok med nyttige tips og råd
 • Goodiebag med fine ting!
 • Gavekort på veterinærtjenester fra Evidensia Trondheim Dyresykehus
 • Engasjerte instruktører med et ønske om at du skal lykkes

 

Valpekurs oppstart 14. januar
6 uker, tirsdager
Klokken 18:30-20:00
Sted: Dragvoll (NTNU)
Pris: 1870,-