Valpekurs 14. januar - Hundefryd

Selvstendige hundetrenere og instuktører som ønsker å spre gleden med hund! Vi samarbeider for å spre kunnskap, optimalisere og stadig forbedre kursopplevelsen. For gleden er best når den deles!

kontakt@hundefryd.no Instruktør Hanne Lereggen Johansen Instruktør Karin H. Antonsen Instruktør Henriette Hollingsholm
Følg oss
Image Alt
Hundefryd

Valpekurs 14. januar

Valpekurs 14. januar

Ny valp? Gratulerer! Vi vet det er koselig, men også mye å tenke på. Alt er nytt for den lille firbeinte – og alt skal læres! Hva skal man egentlig fokusere på og hvordan går man frem?

valpekurs fokuserer vi på å bygge en god relasjon mellom deg og valpen. Det er her du skal starte den gode læringen på veien mot en trygg og voksen hund!

Valpekurs oppstart 14. januar
6 uker, torsdager
Klokken 18:30 – 20:00
Sted: NTNU Dragvoll, Trondheim
Pris: 1870,-
Annen info: Det er fordel med tilgang til bil. Har du ikke bil er det god tilgang med kollektivtransport. Ha gjerne med reisebur og tepper til valpen!

Valpekursets innhold:

Du skal møte instruktører som engasjerer seg i deg og din valp! Du skal derfor ikke være redd for å stille spørsmål på det du lurer på, for vi ønsker at nettopp du skal lykkes.
Det er ingen valpekurs som vil være helt like, da det i stor grad vil formes av dine ønsker og formål – men det vil likevel være noen temaer som ligger i grunn.

Med morsomme tilnærminger skal vi innom temaer som:

 • Bygge opp godt samhold mellom deg og valpen
 • Innlæring og ulike tilnærminger av ulike øvelser
 • Mental trening, berikelse og selvtillit
 • Bygge opp kontakten og ønsket om å være med deg
 • Gå pent i bånd, god sosialisering og miljøtrening
 • Hvordan starte treningen mot en sikker innkalling
 • Viktige elementer som rolighet, hilsetrening og andre temaer
 • Ulike ferdigheter som er viktig for deg i hverdag eller videre trening

Det er viktig for oss at både du og valpen skal trives på kurs. På kurset skal vi skape en arena for alle valper, slik at man får god miljøtrening og sosialisering med valpen mens man deltar på kurskveldene! Forskning viser en sammenheng mellom deltagelse på valpekurs og hvor godt sosialisert og miljøtrent valpen blir (men dette er avhengig av at valpen oppfatter det som god opplevelse)

Du får mulighet til å stille spørsmål på kurskveldene og mellom kurskvelder. På den måten skal du føle seg trygg på de ulike tilnærmingene og vite hvorfor man velger ulike metoder.
På kveldene vil det være teori som flettes sammen med praktiske øvelser, slik at man får prøve seg frem. Men kurskveldene er en gitt setting – det er faktisk vanskeligere å ta dette med seg inn i hverdagen. Så jo mer du prøver ut selv i hverdagen, jo mer får du igjen for kurset! I tillegg til at du alltids kan stille spørsmål om det er noe du lurer på mellom kurskveldene – og ikke bare det; vi er også tilgjengelige etter endt kurs om du plutselig skulle ha behov for det! (Vi elsker også å motta bilder og oppdateringer etter endt kurs – dette oppfordrer vi sterkt til!)

 

Valpekurs – for hvem?

Valpekurs passer for alle. For familiehunden, turkameraten, sportshunden eller om du har andre konkrete planer. Valpekurs er en nyttig erfaring for deg som valpeeier og valpen, uavhengig om du har hatt hund tidligere. Med ny valp starter man med blanke ark og må starte relasjonsbygging.
Det er også viktig å tenke på at man skal ikke bare få tips om å være en god valpeeier – men en god hundeeier!

Fin valpepakke!

Vi kan trygt si at Hundefryd består av engasjerte instruktører. For de instruktørene du møter på kurs vil gjerne gi noe annet tilbake enn bare kunnskap!
Derfor jobber instruktørene kontinuerlig med å kunne tilby en flott valpepakke for de som deltar på valpekurs. Innholdet kan variere fra kurs til kurs, men målet er at det skal inneholde noe som er nyttig og inspirerer til videre trening hjemme. Du vil alltid motta vår lille valpebok!
Boken skal fungere som et supplement til kurset, der flere av temaene vi tar opp på kurs er samlet, samtidig som du finner andre nyttige tips og råd du kanskje får bruk for!

 

Bra – for hund og eier!

Kurskveldene kan være meget innholdsrike både for valpen og deg som eier. Mye informasjon skal formidles, men det skal likevel være morsomt å delta på kurs! Både for hund og eier!
Vi ser at de beste resultatene kommer når man koser seg og har det morsomt sammen med valpen. Da lærer man mer og har det artigere i hverdagen!

Dette får du på valpekurs hos oss:

 • Få deltagere og minst to instruktører
 • Personlig oppfølging og muligheter for å stille spørsmål
 • Skreddersydd kurs for de som deltar og mulighet til å komme med ønsker
 • Gratis valpebok med nyttige tips og råd
 • Valpepakke med fine ting
 • Engasjerte instruktører
 • Hjelp og råd når du trenger det
 • Gode erfaringer for din valp!

 

Valpekurs oppstart 14. januar
6 uker, torsdager
Klokken 18:30 – 20:00
Sted: NTNU Dragvoll, Trondheim
Pris: 1870,-
Annen info: Det er fordel med tilgang til bil. Har du ikke bil er det god tilgang med kollektivtransport. Ha gjerne med reisebur og tepper til valpen!