Valpekurs 16. mars - Hundefryd

Selvstendige hundetrenere og instuktører som ønsker å spre gleden med hund! Vi samarbeider for å spre kunnskap, optimalisere og stadig forbedre kursopplevelsen. For gleden er best når den deles!

kontakt@hundefryd.no Instruktør Hanne Lereggen Johansen Instruktør Karin H. Antonsen Instruktør Henriette Hollingsholm
Følg oss
Image Alt
Hundefryd

Valpekurs 16. mars

Valpekurs 16. mars

Ny valp i hus? Gratulerer! Det er en morsom tid, men bringer også mye nytt inn i hus. For for den lille firbeinte er alt nytt – og derfor skal alt læres! Hva skal man egentlig fokusere på? Hvordan går man frem? Hva er viktig?

På våre valpekurs har vi som mål om å bygge en god relasjon mellom deg og din firbeinte venn. På kurset skal du ha muligheten til å starte den gode læringen mot en trygg og voksen hund!

Valpekurs oppstart 16. mars
6 uker, tirsdager
Klokken 18:30 – 20:00
Sted: NTNU Dragvoll, Trondheim
Pris: 1870,-
Annen info: Det er fordel med tilgang til bil. Har du ikke bil er det god tilgang med kollektivtransport. Ha gjerne med reisebur og tepper til valpen!

Innhold på valpekurs:

Du møter instruktører som engasjerer seg i deg og din valp!
Du skal derfor ikke være redd for å stille spørsmål på det du lurer på, for vi ønsker at nettopp dere skal lykkes.

Ingen valpekurs er like, fordi alle som deltar på kurs er forskjellige og har ulike ønsker og mål for hva de ønsker å lære på kurs. Kurset vil formes av hva hver enkelt ønsker og trenger, men det vil likevel være noen temaer som ligger i grunn for hver kveld.

Med artige tilnærminger og øvelser skal vi innom tema som:

 • Bygge et godt samhold mellom deg og valpen
 • Innlæring og ulike tilnærminger av ulike øvelser som det er lurt å ha i hverdagen
 • Berike hverdagen og bygge selvtillit i valpen med mental trening
 • Bygge opp kontakten, fokusert på ønsket om å være med deg
 • Gå pent i bånd, god sosialisering og miljøtrening
 • Hvordan starte treningen mot en sikker innkalling
 • Viktige elementer som rolighet, hilsetrening og andre temaer
 • Ulike ferdigheter som er viktig for deg i hverdag eller videre trening

Det er viktig for oss at både du og valpen skal trives på kurs. På kurset skal vi skape en arena for alle valper, slik at man får god miljøtrening og sosialisering med valpen mens man deltar på kurskveldene! Forskning viser en sammenheng mellom deltagelse på valpekurs og hvor godt sosialisert og miljøtrent valpen blir (men dette er avhengig av at valpen oppfatter det som god opplevelse)

Du har mulighet til å stille spørsmål på kurskveldene og mellom kurskvelder. På den måten skal du føle seg trygg på de ulike tilnærmingene og vite hvorfor man velger ulike metoder.

På kveldene vil det være teori som flettes sammen med praktiske øvelser, og ulike løsninger på utfordringer som dere kan møte i hverdagen. På kurs er omgivelsene faste og vi er der for å støtte og veilede. Det som er utfordrende, er å ta med seg det man lærer på kurs, ut i hverdagen. Det kan derfor lønne seg å stille spørsmål både på kurskveldene, men også mellom kurskveldene eller etter endt kurs. Vi ønsker at dere skal få en best mulig start i livet med din hund!

Valpekurs – passer for?

Valpekurs passer for alle hunder mellom 8 uker og 6 måneder. For familiehunden, turkameraten, sportshunden eller om du har andre konkrete planer. Valpekurs er en nyttig erfaring for deg som valpeeier og valpen, uavhengig om du har hatt hund tidligere.

Det er også viktig å tenke på at man skal ikke bare få tips om å være en god valpeeier – men en god hundeeier!

Flott valpepakke!

Vi kan trygt si at Hundefryd består av engasjerte instruktører. For de instruktørene du møter på kurs vil gjerne gi noe annet tilbake enn bare kunnskap! Vi ønsker nemlig å inspirere dere til å være den beste hundeeieren for akkurat din hund, derfor jobber instruktørene kontinuerlig med å kunne tilby en flott valpepakke for de som deltar på valpekurs. Innholdet kan variere fra kurs til kurs, men målet er at det skal inneholde noe som er nyttig og inspirerer til videre trening hjemme. Du vil alltid motta vår lille valpebok!
Boken skal fungere som et supplement til kurset, der flere av temaene vi tar opp på kurs er samlet, samtidig som du finner andre nyttige tips og råd du kanskje får bruk for!

 

Bra – for hund og eier!

Kurskveldene kan være svært innholdsrike både for valpen og deg som eier. Mye informasjon skal formidles, men det skal likevel være morsomt å delta på kurs! Både for hund og eier!
Vi ser at de beste resultatene kommer når man koser seg og har det morsomt sammen med valpen. Da lærer man mer og har det artigere i hverdagen!

Dette får du på valpekurs hos oss:

 • Få deltagere og minst to instruktører
 • Personlig oppfølging og muligheter for å stille spørsmål
 • Skreddersydd kurs for de som deltar og mulighet til å komme med ønsker
 • Gratis valpebok med nyttige tips og råd
 • Valpepakke med fine ting til inspirasjon og motivasjon.
 • Engasjerte instruktører
 • Hjelp og råd når du trenger det
 • Gode erfaringer for din valp!

 

Valpekurs oppstart 16. mars
6 uker, tirsdager
Klokken 18:30 – 20:00
Sted: NTNU Dragvoll, Trondheim
Pris: 1870,-
Annen info: Det er fordel med tilgang til bil. Har du ikke bil er det god tilgang med kollektivtransport. Ha gjerne med reisebur og tepper til valpen!