Valpekurs 21. oktober - Hundefryd

Selvstendige hundetrenere og instuktører som ønsker å spre gleden med hund! Vi samarbeider for å spre kunnskap, optimalisere og stadig forbedre kursopplevelsen. For gleden er best når den deles!

kontakt@hundefryd.no Instruktør Hanne Lereggen Johansen Instruktør Karin H. Antonsen Instruktør Henriette Hollingsholm
Følg oss
Image Alt
Hundefryd

Valpekurs 21. oktober

Valpekurs 21. oktober

Valp i hus er koselig, men også en krevende affære! Alt er nytt og alt skal læres, utforskes og oppleves for den firbeinte.
Du kan kanskje ha forberedt deg mye, men plutselig er valpen der. Hva bør man egentlig fokusere på? Hva er bra? Hva er det nyttig å kunne i fremtiden? Og ikke minst; hva er det egentlig som er viktig for ditt hundehold?

valpekurs er målet at du skal få de beste verktøyene for å bygge opp en god start, hvor samspill er i fokus. Du skal samtidig få veiledning på å starte den gode læringen – på veien mot en trygg voksen hund!

Grunnet stor pågang i disse tider har vi satt opp flere ekstra valpekurs

Valpekurs oppstart 21. oktober
6 uker, onsdager
Klokken 18:30 – 20:00
Sted: Dragvoll (NTNU)
Pris: 1870,-

Hva valpekurs inneholder:

På valpekurs skal du møte instruktører som engasjerer seg i deg og din valp – så du skal ikke være redd for å stille spørsmål! Vi ønsker at du skal lykkes.
Ingen valpekurs hos oss er helt like, da det i stor grad formes av hva du ønsker, så her kan du også komme med innspill underveis i kurset.

Likevel, vil det alltid være noen viktige elementer og temaer som ligger i grunn for valpeeiere. Og dette er noe vi kommer til å gå igjennom:

 • Skape samspill mellom deg og din valp
 • Læremetoder og innlæring av øvelser
 • Aktivisering og mental trening, som er viktig i hverdagen.
 • Se på ulike fremgangsmåter og problemløsninger
 • Bygge opp og få kontakt.
 • Gå pent i bånd og lytte på båndet
 • Sosialisering og miljøtrening
 • Innkalling – starte treningen mot en sikker innkalling!
 • Roligtrening og hilsetrening
 • Ferdighetene som er viktige for deg i videre trening og hverdagen

For oss er det også viktig at valpekurs skal være en fin arena for miljøtrening og sosialisering med valpen.
Det betyr at kurskveldene skal inneholde gode erfaringer og opplevelser, derfor vil alltid valpen være i fokus.
Forskning viser faktisk en sammenheng mellom deltagelse på valpekurs og hvor godt sosialisert og miljøtrent valpen blir (men det er avhengig av at valpen oppfatter det som positiv opplevelse)

Du skal ha mulighet til å stille spørsmål og vite hvorfor man velger de ulike metodene for innlæring. Derfor fletter vi teori sammen med praksis, slik at man får prøve seg frem selv. Det er også viktig å vite hvordan man skal ta dette med inn i hverdagen – da dette er en helt annen situasjon enn det å stå på kurs!

Målet er at du i løpet av kurskveldene skal få nyttige råd, informasjon – samtidig som din valp og du får gode treningsøkter, sosialisering og miljøtrening gjennom kveldene.

Alle har også ulike mål og ønsker for sitt hundehold, som betyr at du skal også få presentert de løsningene som passer deg best.

Det kan også være greit å vite at du får støtte og hjelp, akkurat når du trenger det, både før, under og etter endt kurs.

 

Valpekurs – fersk eller erfaren!

Valpekurs er for familiehunden, turkameraten, sportshunden eller om du har andre konkrete planer.
Er det din første valp – eller har hatt hunder tidligere – skal deltagelse på valpekurs gi deg et godt grunnlag og en god erfaring for valpen.

Tanken er at du skal bli flink som hundeeier – og ikke bare som valpeeier!

Valpepakke

Hundefryd består av selvstendige instruktører – men også engasjerte. Derfor vil hver enkelt instruktør du møter på kurs, gjerne gi noe ekstra tilbake (annet enn kunnskap). Derfor jobbes det kontinuerlig med å kunne tilby en valpepakke for alle de som deltar på valpekurs. Innholdet kan variere fra kurs til kurs – men inneholder alltid noe som er nyttig – og uavhengig av innhold vil alle motta vår lille valpebok.
Boken skal fungere som et supplement til kurset. Der er flere av de relevante temaene samlet, sammen med andre nyttige tips og råd!

 

Morsomt – for hund og eier!

Kveldene er innholdsrike for valpen og full av informasjon til deg som valpeeier. Fokuset ligger på at det skal være morsomt å delta på kurs, både for eier, men ikke minst hund!
De beste resultatene kommer når man koser seg og har det morsomt. Da kommer man langt, lærer mer og lykkes bedre i hverdagen!

Etter endt kurs skal du sitte igjen med ny kunnskap, gode råd, tips og veiledning.
Du skal ha fått en god start med valpen og verktøy for veien videre mot en voksen hund.
Du skal også vite at instruktørene aldri er langt unna, så du alltid vet hvor du kan få støtte og råd om du trenger det!

 

Dette får du på valpekurs hos oss:

 • Få deltagere og minst to instruktører
 • Personlig oppfølging og muligheter for å stille spørsmål
 • Skreddersydd kurs for de som deltar og mulighet til å komme med ønsker
 • Gratis valpebok med nyttige tips og råd
 • Valpepakke med fine ting
 • Gavekort på veterinærtjenester på Evidensia Trondheim Dyresykehus
 • Engasjerte instruktører
 • Hjelp og råd når du trenger det
 • Gode erfaringer for din valp!

 

Valpekurs oppstart 21. oktober
6 uker, onsdager
Klokken 18:30 – 20:00
Sted: Dragvoll (NTNU)
Pris: 1870,-